PIZZA DE MINO MONNICKENDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza de Mino Monnickendam. Meer weten? Ontdek meer

19 mrt 2023 om 19:41 Was snel en goed eten
16 mrt 2023 om 20:21 Na het lezen van vorige reviews was ik sceptisch. Het eten was echter erg lekker, en redelijk snel bezorgd. Ik had de kapsalon kip, en pizza shoarma speciaal. Een aanrader!
2 mrt 2023 om 9:08 Calzone prima Pizza pepperoni was helemaal niet pittig lijkte meer op een pizza salami(heel kleine salami dan)en had ook helemaal geen smaak
31 dec 2022 om 7:19 Geen saus bij de shoarma. Deeg nie helemaal gaar. Voor gaande keren was echt een stuk lekkerder. Viel dus tegen hoop volgende x beter
30 dec 2022 om 20:04 Geen saus bij calsone pizza en toe we probeerde te bellen werd er niet opgenomen. Verder prima.
24 dec 2022 om 9:10 De 2 pizza calzone hadden wel wat langer in de oven gemogen. Het deeg was niet voldoende gaar en de kaas niet goed gesmolten.
21 dec 2022 om 22:09 Laaste keer dat ik hier ga bestellen, pizza was niet lekker, smaakloos, weinig ingrediënten extreem zout en het deeg was slap en niet gaar.
8 dec 2022 om 12:36 Eten was koud, bezorging duurde lang, spare ribs waren niet mals maar leken opgewarmd te zijn in de magnetron, sla is letterlijk een handje bladsla in een hoekje, aardappels waren koud en vies nat opgebakken.Gebeld kregen we 1/3 van het eten opnieuw.
7 dec 2022 om 14:13 Zwarte krulhaar in eten, en hele avond zure oprispingen
6 dec 2022 om 19:22 Was eerste keer. Voor herhaling vatbaar
3 dec 2022 om 11:48 Kinderen vonden de lasagna en de pizza te zout.
2 dec 2022 om 22:56 Behalve matig qua smaak ook een lange zwarte haar aangetroffen in mn pizza. Toen was ik er wel klaar mee. Deze kwaliteit kan alleen bij een groot gebrek aan concurrentie. Doe we niet meer dus.